Lækre marcipanhorn. |
Hornene bliver ofte bagt her i Villa Marietta. Det er en stor portion på 24 stk, og de er super gode at tage direkte fra fryseren og lune i ovnen, så ikke noget at stresse over :-)
Opskrift på horn
24 stk.
500 g mel
250 g smør
75 g gær
2 1/2 dl mælk
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
Fyld:
100 g smør og 100 g sukker røres sammen til en remonce.
Marcipan (jeg plejer at bruge råmarcipan, men små marcipanbrød med chokolade er også helt fint) mængden bestemmer man selv ;))
Pynt: æg til pensling, mandelsplitter og perlesukker.
Gæren opløses i den kolde mælk.
Mel, sukker og salt blandes og vendes i mælken.
Smør æltes i blandingen.
Dejen deles i 3 og rulles ud til ca. 25 cm i diameter, og deles i 8 stk.
Læg remoncen og marcipan i den brede ende og rul hornene.
Skal hæve mindst 20 minutter på bageplade.
Pensles med æg og drysses med mandelsplitter og perlesukker.
Bagetid 10-15 min. ved 220 grader (pas på, de har det med lige pludselig at blive for mørke)
De er bare SÅ gode,,,
SvarSlet