Æblekage med kanel. |
Opskriften på æblekage har jeg fra min svigerinde, så jeg håber, det ikke gør noget, at jeg giver den videre her ;)
Opskrift på Susannes æblekage med kanel
200 g smør250 g mel
200 g sukker
1 tsk. bagepulver
2 æg
- - - - - - - - -
Fyld:
600 g æbler
1 dl. sukker
2 tsk. kanel
Æblekagen serveres med creme fraiche eller flødeskum.
Smelt smør og lad det afkøle.
Imens blandes mel, sukker og bagepulver.
Når smørret er afkølet røres det i melblandingen.
Pisk æggene og rør også dem i dejen.
Smør en springform, put evt. bagepapir i bunden, og hæld dejen i formen.
Skræl æblerne og del dem i grove både. (Lad evt. nogle af æblerne beholde skrællen,
den er jo så smuk).
Bland sukker og kanel, og vend æblerne rundt i det.
Fordel dem og tryk dem lidt ned i dejen.
Bages på 2.nederste rille ved 175 grader i 55-60 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar