Brombærtærte a la Villa Marietta. |
Opskrift på brombærtærte
250 g mel175 g smør
75 g sukker
1 stk. bagepulver
1 æg
Fyld:
75 g knuste makroner
100 g marcipan
400 g brombær (frosne kan også bruges)
25 g sukker
Mel, sukker og bagepulver blandes.
Smør smuldres i melet og dejen samles hurtigt med ægget.
Dejen hviler 1/2 time i køleskab.
Dejen rulles ud og lægges i en smurt tærteform.
Riv marcipanen groft og fordel den i bunden af tærten.
Knus makronerne og drys dem ovenpå marcipanen.
Tilsidst fordeles brombærrene og drysses med sukker.
Bages i 25-30 min. ved 200 grader. (De små portionstærter skal ikke have så længe).
Serveres med flødeskum, creme fraiche eller brombæris.
Tip! der er temmelig meget dej, og man kan evt. lave et par små portionstærter ved siden af.
Se min opskrift på "Brombæris".
Nyplukkede brombær. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar